Σχεδιασμός ιστοσελίδας & εταιρικής ταυτότητας

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Αυτό είναι που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα. Αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε tailor made ιστοσελίδες, με απώτερο σκοπό την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.  Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την εταιρική σας ταυτότητα και η σωστή ηλεκτρονική παρουσία, μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες αγορές. Μπείτε δυναμικά στην τεράστια αγορά του διαδικτύου, με ιστοσελίδα που διακρίνεται για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την υψηλή αισθητική και την μέγιστη χρηστικότητα και δείτε την επιχείρησή σας να μεταμορφώνεται.

E-shop

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Το διαδίκτυο είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και προσοδοφόρα αγορά. Έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής διάθεσης των προϊόντων σας, μεγιστοποιώντας την κερδοφορία της εταιρείας σας. Με ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου (CMS), μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα, τις πωλήσεις, τις παραγγελίες, την αποθήκη και το φυσικό σας κατάστημα. Στην LV design δημιουργούμε e-shops που δεν προσελκύουν απλά επισκέπτες, αλλά τους μετατρέπουν σε πιστούς πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσει η συνεργασία μας, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα διάφορα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας και να σας εξηγήσουμε τι περιέχει το καθένα απαντώντας σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.